17 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE TIPU KE?


Wewiittttt!!! Happyy working to uolsss ..

Saje nak share , Elya rasa kene share jugak .Kalau tak share tak boleh nk tidor malam nnt hehe.

Elya mmg dah jatuh cinta dengan Premium Beautiful ELEGANCE ni .. Material lembutt and seksiiiii!!! Mmg puas hati pakaiiii . Memang boleh shape kan badan uolsss! tak tipu. 
PREMIUM BEAUTIFUL NI TAK TIPU UOLSS! Dah lama dalam market Malaysia korset ni. Mana boleh kote claimed tipu ☺️. Kena pakai size yang betol , baru dapat result yang betol. Provided u mesti konsisten pakai .  Memang result awesome . Minum pulak Set Kurus Bajet , lagi lah cepattt nampak result . Nanti kat bawah kite tengok testimonial terbaru Premium Beautiful ok. 

Harga ??? Ohh berpatutan . Korset Premium Beautiful so far tak mahal mcm korset lain . Di jamin puas hati.
Campur , tolak , bahagi , darab ... Murah je korset Premium Beautiful . Student2 pun beli uolssss. Kerlessss ! 









Ni Elya nak tunjuk kebaikan setiap pieces korset ni &  testimonial ibu-ibu lepas bersalin yang memakai Premium Beautiful ni. SO far client elya Memang puas hati. Derang pakai korset ni konsisten  , bila pakai selesa and sedap pakai. Nak bergerak2 pun selesaaaa je .

Jom kita tengok testimonial pemakai PREMIUM BEAUTIFUL . Elya nak tekan kat sini, gamba2 BEFORE tu BUKAN gamba semasa PREGNANT ya kawan-kawan. Takot ada yg ingatkan tu gamba masa PREGNANT :D













ni my business partner.
 setahun dia konsisten pakai PB, slimmmm dah diaa


Teruja tak tengok badan2 mereka selepas pakai Korset PB ni? walaupun harga orang kata mahal. Tapi sebenarnya tak mahal pun kakak2 semua. Dengan apa kebaikan yang kita dapat dari pemakaian korset tersebut , sebenarnya sangat berbaloi dgn apa yang kita bayar . 20 tahun dalam pasaran Malaysia uolssss.

Zaman sekarang ramai yang malas nak berpantang kan, so apa kata berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL . insyaAllah memang akan nampak result . Bila pakai PREMIUM BEAUTIFUL, badan kita akan terletak cantik , instant shaping. Kalau ada yang sakit-sakit belakang /slip dics pun, korset ni bantu support belakang kita .

Nak FItting ? Percuma je . 019-6343027 elya. 



I'm Your PREMIUM BEAUTIFUl EXPERT .
contact me for more info 


Nak tahu detail senang2 whatsapp je.. X beli pun xpe, nk tnye2 je bolehhhh 

15 March 2015

SEMINAR GREAT LEADERS ARE MADE (GLAM) 2015

Alhamdulillah seminar Great Leaders Are Made (GLAM) last week ,bestt! memang awesome gilaaa..
different approach ,different concept , different environment. 
Untuk jadi usahawan, seminar sebegini wajib kita hadir and kaut ilmu. Business tanpa ILMU ibarat kita buat business syok sendiri je. 
Semua participant enjoy. Elya dapat positive feedback dari partners. Alhamdulillah.

Semoga tahun 2015 ni membawa kejayaan untuk semua GLAMprenuer and my team ! 

Jom kita layan gamba-gamba seminar ni. Since kita nak pergi ke Bangkok, kita bawa mood Bangkok dalam seminar kali ni. 








special speaker =Dr HM Tuah 


excited kami hendak ke Bangkok 




team Deco katanya :) 



with fellow GLAMpreneur . 



gambar wajib bersama founder GLAM , my mentor, CDM Hanis Haizi

sharing session .
Shared my experienced bagaimana elya qualified my first  trip(ke Korea) and bagaimana dengan business ini telah mengubah Lifestyle elya 


 with my busienss partners.
Kami ni partime je buat business ni, tapi enjoy je buat. semakin buat semakin menjadi jadi


muka ada ceriaaaa .yeayyyy!!

dengan DSM Haikal, serba boleh.



my kakak pun dah buat business dgn GLAM  


 wanna be part of GLAMpreneur? sempat lagi nak rebut peluang bercuti secara PERCUMA !!
 contact me 019-6343027 
bestttttt!!!