30 April 2015

DARK COOKIES ALA FAMOS AMOS kembali lagi !! Terhangat Dipasaranwiwetttttt





DARK CHOC COOKIES ALA FAMOS AMOS BY Elya kembali lagiiiiii

Alhamdulillah ni tahun ke-5 elya jual cookies ni . Bukan nk puji lebih2. Tapi memang nk bgtau , COOKIES ni memang SEDAP GILERRRR!!  Siapa yang pernah cuba , memang tau lah . 

Thats why elya nak korang rasa COOKIES ALA FAMOS AMOS ni.
Memang terangkat habiss!! BAU pun HARUM ! RASA sgt CRUNCHY ! Tak manis sangat , just niceee . 
QUANTITY : 60pcs++

HARGA? Murah ok ! 
1 Balang RM32 
2 Balang ke atas RM30 each .(BERBALOI) 

**Harga tak termasuk kos penghantaran **

Nak jadi agent , 12 balang keatas . as simple as that. ( harga lg murah)

Kita tak ambik untung banyak pun . Kita nak semua orang happyyy

Elya open Pre Order Now ! Pm elya 019-634 3027, 019-6343027 , 019-634 3027
stok cookies sampai minggu depan . FIRST COME FIRST SERVE . 
(ini bukan order untuk raya ) 




#cookiessedap #cookies
#cookiesalafamosamos #love

26 April 2015

DIAMOND NIGHT 2015 AT SETIA CITY CONVENTION CENTRE


fuhhhh...barulah sempat nak update tentang Diamond Night 2015 yang diadakan di Setia City Convention Centre (SCCC) . Tempat best , view cantik,makanan sedapp  ! 


Apa itu Diamond Night ? Diamond Night ni ialah majlis untuk meraikan pemimpin-pemimpin baru yang telah completekan jualan terkumpul sebanyak RM180,000 bagi Diamond Sales Manager yang telah  & Double Diamond Manager dengan jualan terkumpul sebanyak M720,000 ,dan juga Car fund achiever ! Tahun ni Alhamdulillah elya dapat attend majlis anugerah ni . (sepatutnya elya naik last year , since Denggi on that day,terpaksa la postpon so kita naik tahun ni )


So korang layan lahh gamba-gamba kat bawah ni yeh. 
Kalau lah elya sampai siang kat situ, maybe boleh lah snap gamba2 dekat luar SCCC tu . Seriously view dekat luar cantik bila siang hari . If ada yang nak buat wedding photography ke, gamba Convo ke, Pre Wedding ke,uols boleh consider luar Setia City tu,menark juga! :) :) 



   I'm an authorised PREMIUM BEAUTIFUL CONSULTANT .
 Tak sangka I can made till this far dengan hanya menjual Corset Premium Beautiful . Sesiapa yang tercari-cari corset apa yang tahan lama dan berbaloi untuk dibeli , jawapannya ialah PREMIUM BEAUTIFUL .boleh tengok link ni [KLIK]




with DSM Warni & DSM Haikal . 
Kami jadi makin kenal selepas trip percuma ke GOLD COAST pada tahun lepas. Tahun ni sama-sama naik pentas diamond. InsyaAllah next year sama-sama naik pentas Double Diamond pula. Amin.. 




Yang ni menu dinner malam tu. Boleh tahan sedapnya. 
Thumbs up

Sebelum nama elya dipanggil kita bergambar diluar dulu. 
Founder GLAM & Co-Founder GLAM
CDM Hanis Haizi & CDM Raz


Gambar wajib bersama Founder GLAM / Sifu sy.



cantik-cantik kan CDM GLAM ni .
Yang atas ni CDM Naa & CDM Ija .
Sorang bergaya ala bollywood, lgi sorang Arabian look


Kami bergambar dgn CDM naa Mukerjhi ehhehe. 




aiyak,blur pulak.hihi


Time ni dah kena Line up untuk naik pentas . Fuhhhh nervous diitu sampai tak sedar ada paparazi snap gamba..haha. ecehh


lucky no 6 

Alhamdulillah, tatkala dengar namaku dipanggil , rasa mcm wahhh...tak sangka aku atas Pentas Diamond ni . 
 Follow step2 orang dah berjaya je. Business ni follow org yang dah berjaya, bukan follow orang yang tak berjaya. Mesti nak berimpian besar, mesti nak cabar diri sendiri. 
Just imagine kalaulah elya tak ambik peluang ni dulu, mesti menyesal tengok orang lain berjaya.







official Group P
hoto . 

Oh ya, malam tu juga ada pelancaran logo baru Sahajidah Hai -O .
Company makin hebat, telah pun mausk pasaran luar.
apa lagi yang kita cari ? tak perlu cari apa2 lagi.
JUST DO IT.
Marketing Plan sgt adil , bonus payput up to 67%,
ada support Group (GLAM ) yang hebat , ada TeamWork , Product pun high Demand , sentiasa dpt sokongan dari kerajaan.






Ramai yang nak buat business, tapi buat business yang belum tentu sahih & belum tentu janjikan pulangan. 
Tapi dengan Hai-O , insyaAllah, kita buat lebih, kita dapat lebih. Kita buat sikit, pulangan pun sikit lah.
Sampai sekarang ni, elya masih berniaga, Elya tak goyang kaki uolssss! huhu, Bila dah ada kumpulan ni tanggungjawab nak bantu business partner yang lain makin besar.  Nak mereka pun capai apa yang kita dah capai . :)

Lets join my journey sayang2 ku . You will enjoy! Buat partime dulu pun boleh. 
Yang housewife tu, buatlah sesuatu untuk masa depan keluarga anda .
Im just telling you, not forcing ok. :)

pm 019-634 3027 elya 


love ,
elya 
xoxo


21 April 2015

BERSAHUR & BERBUKA DENGAN MINERAL COFFEE ,MEMANG TERBAIK


Assalamualaikum semua .. 
Selamat berpuasa bg yg berpuasa pd bulan rejab ni . Ada yang tak habis ganti puasa lg kan . Hehe. 

So elya nk share tips untuk elakkan gastrik, letih & angin bila kita berpuasa ni . Ye lah , sesetgh orang senang sakit dekat ulu hati kan kalau tak makan langsung ke.. Lambat makan kee . Ni pun elya nk share tips  nk share kebaikkan yg elya dan customer elya dpt dr MINERAL COFFEE . 


So far mmg bnyk sgt testimonial yg elya dpt . Nak nak dekat bulan ramadhan ni kn , so apa kata korang cuba dulu sekotak dua . Minum mineral coffee + makan kurma . Best experience ever !! 

From my experience so far bila dah minum MINERAL COFFEE ni mmg bg energy & perut pun kurang bunyi2 kelaparan hehehe. Apa yg best lagi, bila minum MINERAL COFFEE ni automatic selera mkn kita kurang . Makan pun ciputtt je. 

I bukan nk over claimed the product . I share apa yang i & customer i rasa 


Nk try ? Special price untuk anda di bulan REJAB .. Bulan baik ini . 

1 kotak = RM30
2 kotak = RM58
3 kotak = RM85
4 kotak = RM115 

harga tidak termasuk postage . 
Nak COD boleh sekitar BANDAR SRI PERMAISURI , CHERAS, BANDAR TUN HUSSAIN ON , AMPANG , KLCC , JLN SULTAN ISMAIL , WANGSA MAJU

Whatsapp 019-634 3027 elya 

xoxo 
elya

20 April 2015

TEASER : DIAMOND NIGHT 2015




Stay tune.. 

Xo xo 😍😍😍

12 April 2015

FAMILY DINNER DI KAFE SKRIN


Korang pernah tak datang sini?
First time elya mkan kat tempat ni . Tu pun sebab abg ipar belanja makan besar dengan family .ehhe.

Style juga restaurant ni. Sgt sgt cozy untuk bawa family dtg sini.
 Makanan pun not bad sedap2. Chiken Chop , Spagetti Carbonara, Lamb shoulder kat sana mmg terbaikkk!!! korang patut makan tu. Lupa pulak ambik gamba.

Ni address Kafe Skrin ni yeh. Dekat MRR2 ..tepi jalan je. 
No 9G, Jalan MRR2, 
Ukay Boulevard Ulu Kelang,
68000, Selangor

Korang enjoy je pic bawah ni eh. 





Chicken Chop

Fish and Chips

Carbonara

Lepas makan kiterang gi ambik2 gamba kat sebelah . Ade props kat sebelah tu. 

Family photo sebelum balikkkkk..byeeee

10 April 2015

BONUS SIDE INCOME DI AWAL BULAN


Alhamdulillah bonus tak pernah putus. 
Semlm bonus day!!Berapa bonus  dapat, kita yg tentukan .. Kalau buat lebih , dapat lebih . 
So dgn duit bonus ni kite manage betol2.. buat simpanan etc . 
Kalau korang tercari2 side income, hai O is the best. Sistem yg Adil . Company dah lebih 20 thn and kukuh , listed dlm bskl , product sentiasa ade demand. Sentiasa ada teamwork dgn Support Group GLAM . Ape lg kite cari ? 
So jom bertindak dari sekarang , kene kerja keras mantapkan ekonomi keluarga kite . 
Nk tahu cara buat online business , buat dari rumah je , WA 019-6343027

08 April 2015

TESTIMONI TERBARU : PREMIUM BEAUTIFUL CORSET UNTUK IBU LEPAS BERSALIN









Hiii semua ! 
dah baca pasal Premium beautiful tipu ke ? klik sini
Ni elya nk share testimoni PREMIUM BEAUTIFUL lagi . Ni yang paling latest nye . Memang setiap hari ada je customer2 baru yang pakai and bagi positive feedback . Happyyyyyu. 

Anyone of you ada tan mengalami masalah seperti kat bawah ni ? 




Elya suggest korang pakai korset PB . Ye , mmg harga mahal . Tapi tak semahal korset2 lain . Korset PB ni ada lifetime warranty , kalau rosak boleh hantar repair balik , mmg berbaloi . Boleh guna sampai beranak pinak . 

Bila berpantang pun boleh pakai korset Premium Beautiful . ye lah nowadys ramai yang tak follow tradisional way untuk berpantang. In a way nak jaga bentuk badan & kesihatan badan kena pakai korset  supaya allignment body kita dapat dibetolkan . 




Siapa tak kenal jessica Alba kan? Artis hollywood yg sgt cantik pun memilih pakai Girdle untuk nk slim balik. 
So takde alasan untuk kita kat malaysia ni pakai korset PRemium Beautiful lepas pantang . 












So ibu2 atau akak2 yg berbadan besar & baru lepas bersalin jangan risau . Bila dah beli PREMIUM BEAUTIFUL ni , anda semua akn dipantau oleh elya as your Premium Beautiful Consultant . 
And anda akn dapat Set Kurus Bajet selama sebulan secara percuma . 
Elya ada disekitar Cheras , klcc,serdang , cyberjaya , ermm  area klang Valley ni anytime untuk jumpa anda semua. Pm 019-6343027 ya . 

Oh ya! Lekaki nk jd  sado pun boleh pakai waist nipper untuk nk elakkan perut  buncit .

06 April 2015

MAJLIS ILMU GLAM

Hiii semua, hows ur weekend dear? Seperti biasa , elya akan attend class seperti yg telah dijadual kn sebelum ni . Since elya buat business online kan, majlis ilmu tentang business memang elya wajibkan untuk pegi . 
Speaker pun bukan calang calang ya . Semuanya mmg dah ade experience dalam business ni . 
.

Positive energy fills when you attend majlis ilmu .  Perkongsian yg sgt sgt besttt !
My darlings business partner yg turut hadir . Kak zura & anis .

Lepas tu kita diajar buat demo product Bio Velocity sleep mate .killer product hai O yang kedua selepas Premium Beautiful .cuba bayangkan ada agent yang jual ni sahaja dapat buat saving sebabyak RM200K.  Mmgg terbaikkk business ni. Boleh menambah nilai hidup orang lain . 


Teringat kata kata my mentor Cdm Hanis Haizi . 
'' Nak berjaya mesti nak commit with training. Kalau tak , takde siapa boleh bantu. Kelas is no 1 priority kepada business. Lagi pun kelas bukan weekly basis dah . Kalau BASIC ni tak lepas, yg lain confirm tak lepas . 
Lepas pergi kelas mesti nak ada tindakan'' . 

Lepas habis je class terus turun ke stokis nak restok barang2 client . 
Ada orang bagitahu elya mereka takot nak buat busines hai O sebab ramai sangat dah buat . omg ! Ramai orang jual lah bagus sebab product bagus & sentiasa laku uolsssss ! 
Ni pun tiap2 hari elya selalu dapat order dari repeat customer & dari kawan2 blog . Percaya rezeki Allah ya kawan kawan semua . Janganlah korang takot atau gentar . Yang penting usaha !
Siapa nak jd agent or dropship ? Boleh pm  019-6343027 . Dapat pergi Bangkok secara Free uolsss. 
Nak COD are Bandar sri permaisuri , Klcc , wangsa maju pun boleh roger. 

Barang barang ni semua dah ade orang punyaaaaa. 😎😎.