31 May 2015

[WAJIB BACA] MODAL BIZ MINIMUM RM1,000 SEUMUR HIDUP

Assalamualaikum semua..

Ramai yang tanya elya best tak buat business Hai-O ni. Dorang  tengok elya masih aktif lagi . 
Frankly speaking kan.. Business Hai-O memang bagus . Modal besar or kecil terpulang pada individu . Modal besar dapat incme lagi besar. Modal kecil pun, setiap bulan Alhamdulillah income tidak pernah putus and makin lama makin banyak.

Business is about system .Mesti focus and konsisten dengan team. So, sama juga mcm elya buat business Hai-O ni. Kita buat sama-sama dengan business partner .Business ni kita tambah nilai hidup orang juga. Sama-sama bantu antara satu sama lain. Alhamdulillah elya ada SUPORT GROUP yg hebat ,iaitu GLAM . Dari mula biz hingga sekarang leaders dlm GLAM sentiasa curahkan ilmu and strategy untuk elya dan team untuk kekal dalam business.this is the beauty about the business.

So now makin lama demand product-product Hai-O makin tinggi , kita ada Set Kurus Bajet , BVSM, Premium Beautiful, Marine essence.

Dengan modal minimum RM1,000 seumur hidup ,anda akan dapat :
1. PRODUCT - of course buat biz,product perlu ada. Product kita bukan calang-calang product. Semua ada feedback yang positive and cepat sold out. 
2. Product mudah dijual & repeat sales sangat tinggi . Tak nak jual pun tak ape. Boleh pakai sendiri je .
3.MODAL -Modal akan dapat balik , sebab barang habis dijual .
4. UNTUNG RUNCIT- Dapat untung runcit dari jualan product 
5.TIDAK BERISIKO
6. INCOME BESAR- dalam 3 bulan anda akan dapat income at least sebanyak RM5000++. 
7. 2 Tiket FREE ke Bangkok 5 Star Treatment .

Siapa nak elya share peluang business ni ? 
Elya sudi nak berkongsi ilmu and Rezeki dengan anda semua . Proven result dah ramai. Elya akan guide and buat sama-sama dengan korang. Trust my word . Anda keluar RM1000, dapat balik income RM5000.  

Dengar dulu biz presentation elya , then baru u decide ..

Contact and book your appoinment today 019-6343027



17 May 2015

PB WONDERS DAY - 13 JUNE 2015






We bring you PB Wonders Day on 13th June 2015. Meet up close & personal with our Top 12 #PBWonders & #SetKurusbajet who have sucessfully went through total body transformation. Get exclusive diet tips on losing weight faster.

You could also win our grand prize, the Premium Beautiful set. 
Don't miss it!
Limited tickets available, do contact me at 
019-6343027 to book your seat and for further info... 




10 May 2015

INTENSIF MAGNET KEKAYAAN DAN KEJAYAAN (IMKK)APRIL 2015

Assalam semua !

Entry kali ni lain sikit dari yang biasa . Elya nak story sikit pasal PROGRAM Dr Azizan , IMKK yang elya attend bersama husband baru2 ni. Program yang berlangsung 4 hari 3 malam ni sangat lah
Best uolssss! 4 hari tu mmg bertenaga semacam , energetic semacam . Haha . 

Actually elya follow program2  Dr Azizan ni dah lama. Follow dalam internet je haha. Tapi biasalah, being me yang sceptical , ego nak daftar kn diri dlm program2 beliau . 
Sehingga hujung tahun lepas, elya , kakak & abg ipar daftar untuk program percuma SKPD 2015 ( Seminar Kuasai Potensi Diri ) . Persepsi terhadap Dr Azizan terus berubah lepas tu .drpd negative terus positive .( if korang negative terhadap beliau,jgn dgr ckp org,kene hadir dulu ) Ramai betol manusia dlm dewan nak belajar dgn beliau.  Beliau mmg seorang business mentor yang hebat  .

So berbalik pada IMKK APRIL 2015 . 

Ada yang tak tahu lg apa itu IMKK ? 

Credit to : www.azizanosman.com

IMKKK - Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan adalah Program Intensif 4 hari 3 malam bersama Dr Azizan Osman. Merupakan satu-satunya Program Intensif bertaraf antarabangsa yang diinspirasikan oleh jutawan & usahawan pengasas 27 buah syarikat bernilai jutaan ringgit Richworks Group Of Companies iaitu Dr Azizan Osman.

Anda akan belajar langkah demi langkah bagaimana membina kebahagiaan dengan memahami strategi membina kewangan & pelaburan yang sistematik samada di dalam kerjaya atau perniagaan anda. Anda juga akan diajar bagaimana menarik keberkatan di dalam hidup anda.Beliau adalah pembimbing, guru, serta mentor, jurulatih kejayaan yang berkongsi untuk lebih menjana kekayaan & kejayaan.

Dr Azizan akan mengubah pandangan anda tentang wang & cara pengurusan wang dengan betul juga efektif. Teknik pengurusan wang adalah isu yang patut dipelajari oleh setiap individu.
Anda juga akan diajar untuk mengenal pasti halangan yang menyebabkan anda hidup tertekan dengan masalah duit, hutang, tekanan hidup, tension, kobocoran wang, kena tipu & tidak bahagia. Hakikatnya ramai orang yang hidup dikelilingi oleh masalah demi masa tanpa mencari punca masalah itu berlaku.


Hari pertama - keempat : 

Nampak dgn mata sendiri  betapa hebatnya aura DAO. Ya ampun ramainyaa manusia . Ramai yang betol2 nak kaya & berjaya ! Majlis ilmu dimulakan dengan tarian Bara bara bere bere biri biri . Heee . 
Overal mmg besttt ! Serious best . Tak semestinya if you nak buat business, you mesti nak datang . My point of view, Actually if you belom buat business lg , elya suggest you datang je . Majlis ilmu IMKK ni more to bersihkan keladak2 dalam jiwa kita ,  bersihkan kolam jiwa kita , ada tips untuk kita nk mulakan business , how to manage our financial  , . And ada sharing session - sharing Kejayaan daripada student2 dr Azizan . Memang terbakar habis bila dgr mereka semua dari biasa2 terus turn up dr luar biasa ! Jujur elya ckp mmg best laa ! Mmg berbaloi ilmu yg kita dapat . 

Thanks to my BIL  yg bagi tiket &  daftarkan nama kami utk IMKK kali ni . Sebelum ni submit  nak dtg IMKK . Alhamdulillah rezeki , dpt jugak akhirnya. 

Lepas ni insyaAllah nk attend MMM pulak . Sebab dah rasa seronoknya majlis ilmu yg dipenuhi dgn aura2 positive . Memang tak terungkap dgn kata2 . Kena dtg sendiri & feel it .  Lepas dpt ilmu , next step kena planning & bertindakkk!!!  InsyaAllah doakan kejayaan elya ok darlingsss .

Pelaburan terbaik ialah ILMU . 

Jom layan gamba dibawah :) 


         Rindu dgn 2 orang aweks ni . 


R

        Suami dan Isteri 
    



                                            Alhamdulillah 

Siapa nak buat business sampingan , jgn lupa contact elya 019-6342027 . Kita bermula dgn memasarkan product org lain dulu , bila business dah mantap baru boleh fikirkan plan B  :)


Semoga anda semua Kaya dan Berjaya . 

You are money magnet ! Im a money magnet ! 

05 May 2015

COOKIES ALA FAMOS YANG SANGAT LARIS !




Terliur tak ? Hehe 

Pre order for Cookies ala Famos Amos ! 019-634 3027 elya. 

Tahun ni tahun ke-5 elya jd agent COOKIES ALA FAMOS AMOS NI. 

Confirm SEDAP, CRUNCHY ,HARUMMM bila makan confirm mengaumm.

Last week ada yang tanya,yang kaler brown ada buat tak ? Good news semua ! 
Tahun ni DARK CHOC & CHOC ada !! 

1balang ada 60++pcs . 

Rabu ni last day ya. Sebab nak submit order pada supplier . InsyaAllah next weekend ni dpt stok utk first batch . 
Stok Cookies elya memang fresh from oven uolsss. 

FYI , ini bukan order utk RAYA tau . Ni utk makan2 saje . Hehe. 
If ada yg nk buat pre order utk Raya pn , bolehhhhh

HARGA?
1 balang RM32 
2 balang RM60 
( tak termasuk kos penghantaran )
Lagi banyak order , lagi murahh .  

If nak jd agent , WAJIB  ambik 12 balang . 
JOM MAKAN COOKIES SAMBIL TU BUAT DUIT LEBIH 


Pm elya 019-634 3027