29 September 2015

JEJAK JEPUN JIHAN vs JEJAK JEPUN GLAM


Malam tadi tengok JEJAK JEPUN JIHAN . Kali ni cerita tentang OSAKA. ! SEMANGAT elya tengok ,maklumlah nak gi OSaka for Free kan. So insyaAllah nak ambik gamba macam Jihan ni nanti .hahha.
Makin menjadi-jadi bersemangat nak gi Osaka uolsss. Sapa nak ikutt? pls pls sayy yes. Korang baca tak entry elya sebelom ni ?
ok sila klik ok untuk kekakak yang tak pernah baca ni .

http://www.ellyaroza.com/2015/09/ke-jepun-ke-kita-ke-osaka-ke-kita.html

Jom koranggg!! sambik berbisness kita dapat Sponsored Trip . Sapa nak bagiiiiiiiiii. dengan duit RM tgh jatuh ni.
wajib baca entry atas ni okkk :)

ENTRY THROWBACK - PHILEA RESORT

yeahhhh. Dah lama nak up entry pasal cuti-cuti Melaka bersama my darlings .heheh.entry berbulan-bulan lamanya .haha.
Al-kisahnya masing-masing nak gi bercuti tenangkan fikiran . Apalagi terus usha Groupon , dapat best price untuk bercuti di Philea Resort . yeay!

Elya suggest kalau uols nak gi honeymoon ke, Philea Resort is the best.Tenang , Cantik , affordable . 
Jom layan gamba2 ...







Bilik pun npt bad. Kiterang tidor 3 orang atas katil ni .muattt


weolsss




Makan di muara sg duyung. Sedapp! servis pun cepat . Harga pun tak mahal. memang berbaloi . 









Lastly tak lupa , Coconut Shake batu berendam . Terbaik. 
Antara Coconut Shake Klebang dengan yang di Batu berendam ni. elya prefer sini.
Lagi sedap, and boleh refill air kelapa tau ( free)! terbaikkk.
Sesekali cuba lah yang kat sini punya, Klebang dah selalu sangat kan.hehee

Kiterang stay sana 2 hari 1 malam ja. Ok la kan . Rehat kan minda sekejap.ehhehe
Seblom balik gi beli Durian pancake Cheng . sedapp. gebuuuuu


28 September 2015

BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL MEMANG BERKESAN

Ni mmg testimonial fresh from the oven . Busines partner elya sendiri dah turun 12kg after 7 minggu amalkan Set Kurus Bajet dan berpantang dgn pakai corset Premium Beautiful . Seriously mmg happy sangat nampak perubahan dia . 
Bila elya jumpa hari tu memang nampak berseri-seri lah. 
Mana taknya kalau delay untuk turunkan berat badan, takot lemak tu jadi tepu . Nanti susah nak turun . 

Kalau pakai Premium Beautiful and consume Set Kurus Bajet ni  ramai client elya cakap memang senang nk  turun. Set Kurus Bajet mmg bantu untuk buang kan angin dalam badan. Corset PB pulak bukan sahaja bantu untuk shape up badan yang dah mengembang dgn jayanya malah bantu untuk memperbaiki dalaman e.g rahim selepas bersalin . 
Untuk ibu2 yang beranak secara Czec pun sangat digalakkan pakai corsert PB ni untuk menyembuhkan luka2 diluar dan didalam.

Banyak lagi testimonial2 ibu2 berpantang dgn PB corset . InsyaAllah as a premium beautiful expert tanggungjawab elya untuk bantu customer. boleh check #PBwonders di instagram.

pm elya untuk dapat kan Premium Beautiful murah ok 019-6343027





26 September 2015

GENG ENGINEER PULA BERTUGAS....

Ingat lagi tak entry ni ?? [klik ] ..

Awal bulan hari tu geng Engineer pula bertugas . Best kan ! walaupun dah selesa dgn profession sekarang , tetap buat business as GLAMpreneur .

Bila buat business ni bukan sahaja kita dapat side income , malah dapat mendidik kita supaya bijak membahagi masa, displinkan diri kita and level confidence diri pun meningkat .








Ke Jepun Ke kita






Alhamdulillah, mudahnya menjemput rezeki .
dah bertuan semua ni . Bulan depan ni dapat bonus yeayyy.

Ramai yang dah nampak kepentingan memakai Premium Beautiful .
nak2 tengah ada rebate ni, banyak sangattt jimat.
mmg worth buying . 


Pm elya untuk tahu peluang business and  free fitting 019-6343027 . 


25 September 2015

BERPREMIUM BEAUTIFUL DI HARI RAYA QURBAN

Salam Aidiladha semua .. 
Bila Ber-Premium Beautiful ni , dapat mengawal food intake kita . Bukan mengawal nafsu makan ye kawan2 . Haha . Lain maknanya tu. Nafsu mkn sentiasa ada . 

So apa lg , jgn risau . Mmg berbaloi sgt pakai PB ni !harga PB tgh murah , better grab . 
 Nk free fitting pun boleh . Roger je elya ok 019-6343027 

18 September 2015

SPONSORED TRIP TO VIETNAM

Hoyeahh hoyeahhh . Pergi bercuti sambil shopping ialah terapi yang paling best ! Kannn? Hehehe. 

GLAMpreneurs baru je balik dari Ho Chi Minh , free trip uolssss .Flight ticket, hotel , meals , transportation semua ditanggung beres . Tak perlu pening2 nk fikirkan yg bajet punya ke atau yang mahal . Sahajidah Hai-O (SHOM) bg 4-5 stars trip. Bangga hakakk buat business dgn SHOM . 😊😊

Meh layann dulu gamba2 ye . Buat businees bersungguh-sungguh , company SHOM confirm reward kita dgn FREE TRIP. Next is OSAKA, sapa nak jd travel buddy elya? 

Ehh jom layan pic dulu lah haha.

 






So amacam?
Best kan dapat sponsored Trip.
Lain feeling nya kalau pergi sendirian berhad dengan pergi dengan GLAMpreneur..
Kalau pergi sendiri, banyak benda kiter kene fikir, kalau boleh nak duduk hotel bajet je.
Kalau pergi dgn GLAMpreneur..fuhhhhhh...shopping and enjoy tak ingattt punye laaa..
sebab GLAMpreneur work hard, play hard!

i love my partime business dgn sahajidah Hai-O (SHOM).
Company SHOM sgt stabil, ekonomi tgh tak menentu ni pun. Saham SHOM di BSKL masih di papan utama , hebat tak? 

Thats why company  tak teragak  untuk bg incentive dlm betol FREE TRIP and bonus besar pada usahawan-usahawan. 


So anyone nak follow elya ke OSAKA?
Elya akan explain pada uolsss . Whatsapp je ok 019-6343027 

15 September 2015

HAPPY BONUS DAY



Yahooo !! Bonus dari sahajidah Hai-O tak pernah mengecewakan . 
Setiap bulan alhamdulillah dapat bonusv. At least dapat buat simpanan sikit- sikit . 

Korang macam mana? If masih tercari-cari business apa nk buat . Boleh pm elya 019-6343027 .  Next month dapat RM5000+-. Buat business online je , income & sponsored trip pasti dapat! 

Kita buat sama2 , coaching akan diberikan 

Daaa~



14 September 2015

PAKAI PREMIUM BEAUTFUL RASA MACAM SESAK NAFAS.........

Elya pernah dengar segelintir orang  kata pakai Premium Beautiful corset ni rasa macam sesak nafas....
which is WRONG sayang2 sekalian...
Pakai corset Premium Beautiful besttttt sgt! tak sesak nafas langsungg. lelemak tak bersepah and tak berlari-lari ,hahah. 
To tell the truth, Premium Beautiful (PB) mmg body shaper yang terbaik & termurah kalau nak dibandingkan dgn jenama yang lain.

Ramai customer elya yg bg feedback yg sama jugak pada elya, once derang pakai SiZE yang Betol, which is size diorang sendiri, badan rasa sedap & nampak kemas.

As a Premium Beautiful Expert , mmg elya dipertanggungjawabkan untuk berikan service yang terbak pada client, such as bagi size yang betol pada client , monitor cara pemakaian premium beautiful etc. 


gamba ni masa bulan June 2015 ,semasa PB wonders day. 
Time ni badan babam kan?hahaha.
maklumla pakai PB tak konsisten heheh.


ni gamba hujung bulan august 2015 .
Elya mmg susah sikit nak turun berat badan, tapi berat senang naik.
Elya konsisten pakai PB + Set Kurus Bajet ,alhamdulillah badan rasa ringan and dah had lost few inches . Yeay! bila kita dah rasa sendiri, tu yang nak share dgn kawan2 yang lain.


Yang best nya lagi, Packaging PB sekarang dah cantik tau!! serius mmg cantikkk. mmg tak rugi beli. harga still bawah RM3000 , dapat rebate lagi, masuk teruss dalam account uolssss.


Nahhh! cantik kan ? nampak kerlessss





JOM pakai PB, harga tengah murah . Beli PB dapat rebate + Bonus + Dapat body shape yg menawan!
yang dah beranak pinak for sure body pun dah mengembangkan. Cuba hadiahkan untuk diri sendiri corset ni, pelaburan seumur hidup . 
cantik untuk suami apa salahnya. 
Yang belum kahwin pula, cantik untuk diri sendiri lah kan.


pm elya ok 019-6343027, untuk dapat kan harga PB Meletop Kebabom !!
Calling for kekakak & adik2 area bandar sri permaisuri,cheras, KLCC, Jalan Sultan Ismal, Ampang, Subang, Cyberjaya, Putrajaya , Shah Alam.


p/s suka tgk body che ta! slimm. 

11 September 2015

SEDEKAH

Salam jumaat semua.:. 

a self reminder .. 

06 September 2015

KAMI NAK KE OSAKA !!

Sekali lagi untuk minggu ni , pagi-pagi dah gerak ke stokis untuk hadirkan diri ke majlis ilmu . Saban minggu pasti tertunggu-tunggu ilmu yg nak disampaikan di class . Interesting! 


Pada yang tidak tahu , product2 Sahajidah Hai-O(SHOM) mudah sgt nk jual , bermutu tinggi & High demand . Killer product semuanyaa. 

Terdapat banyak testimonial diluar sana, uols google je. 

Sebab tu ramai memilih untuk jd usahawan SHOM   kt luar sana , sebab  product 'Kita pakai , kita share , kita jual . ' then dapatla modal dan untung barang tu . Awal bulan depan dapat pula bonus dari company , as simple as that. 

Rezeki masing2, yg pasti kena bijak rebut peluang .💪💪💪



Yours truly ditugaskan jd MC of the day . Iols partime GLAMpreneur , full time as banker . As you know nowadays mmg tak boleh nak harapkan makan gaji semata2. Kena cari backup siap2 untuk gandakan income kita. 
Tengok je lah bnyk company besar offer VSS pada pekerja , ada juga company yang dah cut OT & allowance pekerja . Ditambah dgn nilai duit kita makin kecil . 



Salah seorang speaker untuk hari ini , 
DSM syikin merupakan Ex-Banker  telah memilih buat business secara full time . 
Rupanya ramai juga banker dikalangan GLAMpreneur ni . 
Alhamdulillah ramai golongan professional memilih buat business dgn SHOM yang memberikan pulangan bonus 69% . 




Our last speaker Cdm ija yg merupakan Ex-banker juga ! 

Lepas setahun buat business dgn Sahajidah Hai-O , terus buat full time Glampreneur ! 


Geng2 banker bertugas hari ni .😘😘

Kerja bank takde life orang kata. Sebab tu kami memilih buat business dgn Glam Untuk  time freedom & kukuhkan ekonomi kami .

JOM GANDA INCOME ! 



KAMI NAK KE OSAKA!! siapa nak ikut ? Bonus besar RM5000 & sponsored trip menanti anda .



Yous truly :elya 019-6343027 
Kita success & buat sama-sama . Yang penting hati nak atau taknak berjaya  . 






02 September 2015

KE JEPUN KE KITA, KE OSAKA KE KITA !Yeayyyyyyy~


Yeay!!! Trip kali ni akan ke OSAKA Jepun. #KeJepunKeKita . Ya Allah tak sangka sangat company Sahajidah Hai-O buat VVIP Trip ke Jepun . 
Elya yang bekerja kat company jepun memang tak pernah terbayang pun akan sampai ke Jepun . Tapi bila buat business dengan SHOM , insyaAllah impian nak round the world tu akan tercapai . 
Jom kita tengok apa yang menarik di Osaka , Jepun.

1.Bila di OSAKA nanti , of course lah kena cuba sushi dan Takoyaki kat sana. ELya tak suka pun Sushi ni , tekak tak boleh nak telan ..haha. Teringin juga nak rasa sushi negara jepun kan, hehehe.
Takoyaki is my favourite!! sedapp sangat. Yang penting bila kat jepun ni kena hati2 bab makanan jugak. Kena beritahu no pork & no alcohol.
But no worries, company peka bab makan untuk usahawan Hi-O yg rata2 beragama islam . InsyaAllah akan provide Halal food.





2.Tak sabar nak mendarat di Kansai International Airport . Nak tengok betapa moden nya aiport yang terapung di atas laut ni .


3.And of course nak tengok bunga Sakura. Semoga tercapai impian nak tengok nanti . aminnn.




4.Nak jugak merasa naik Tempozan Ferris Wheel.  Cantik kn view ..subhanallah...


5.Kaiyukan Aquarium .


6.Universal Studio Japan uolssss!! Teringat dulu Free trip ke GOld COast .haha. Kalau diberi peluang nanti nak main semua rides dekat situ.
  



7. Dotonbori . The main torist attarction di Osaka . Best nii shopping beli souvenir kat sini.

InsyaAllah ada banyak lagi tempat2 menarik kat Osaka ni. Teringin nii nk tengok kehidupan orang Jepun ni .
Ya Allah ,Bestt nye! Paling best nya semua ni company provide secara percuma! VVIP trip tau korang .Semuanya percuma, bukan bag packers  uols. 
Elya dah merasa bercuti dgn Sahajidah Hai-O (SHOM) ,mmg superb!Kiterang hanya perlu tandby duit nak shopping sakan je.
  • Free Flight tiket
  • Free Hotel (4-5 stars)
  • Free Meal (Halal Food)
  • Travel guide 
  • Free Transportation

Siapa nak jadi travel buddy elya?
jom korangg kita cuti sama-sama. Kita tinggalkan Malaysia sekejap je, 5 hari je. hahaha.
Bila travel ke negara orang ni , luas pengalaman kita :)

whatsapp elya ok 019-6343027














01 September 2015

MERDEKA,JOM GANDA INCOME!

2 hari sebelum MERDEKA , GLAM telah mengadakan kelas untuk para Glampreneur bagi memantapkan ilmu perniagaan .

Excited gila nak datang majlis ilmu. seronok berada dalam kelompok aura positive . Sebab elya percaya ILMU itu Rezeki . Nak buat business mesti nak ada ILMU di dada . baru senang hendak berniaga. 


Time ni tengah tengok demo air Bio Evolve . baru jelas nampak Air Bio Evolve ni memaang berakali !

Bila dah habis kelas, harus lah bergamba dengan Pemimpin2 hebat dari GLAM , CDM Naa & DDM kak Su. Mereka dulu pun bermula dengan tidak tahu apa2, tapi semangat mereka mmg membara2 sebab nak berjaya sebagau Usahawan Sahajidah Hai-O . 



Closing of the day!! semua ni dah ada tuan. Tuannya dah siap2 transfer duit and bila sampai Stokis tinggal ambik barang je. Alhamdulillah buat online business ni ramai customer yang datang kat kita . Ni yang best nya buat Online Business ni . Product takperlu cakap la, setiap hari pasti ada orang pm nak beli mineral coffee , Premium beautiful , Pad Bio Seleza!! ahahah. syukurrr dgn rezeki ni. Rezeki tidak akan datang kalau kita tak usaha & tak putus asa. 



Ni business partner elya seorang lecturer di Darul Quran. sangat lah sibuk dengan tugas sebagai lecturer. Tapi business tetap kencang . buat busines untuk future kita .
Masa closing day pun bukan main rancak restok barang !  Student & lecturer berebut beli mineral cofee, sabun Marine essence, Premium Beautiful dengan beliau . 
good Job dear!!! memang tak susah sebab demand sentiasa ada.


Siapa lagi nak jadi macam kami ? Jom Gandakan Income kita! This is the best time untuk kita gandakan income kita . 
Yang dari Indonesia ,Singapore & Brunei sangat2 mengalukan untuk menjadi business partner elya disini. 
Bonus bulanan yang disediakan oleh Sahajidah Hai-O sangat2 lumayan! and anda berpeluang bercuti secara percuma ke OSAKA ,Jepun!!! 

Yang dari Malaysia pun tak dilupakan juga.
Elya mencari agent/ business partner yang ingin follow elya ke Osaka ni. Cepattttt . Modal nak berniaga pun sangat rendah ,serendah RM1000 sahaja. Sapa cepat dia dapat follow, kalau lambat tinggal! :))


whatsapp elya ya 019-6343027