12 January 2016

PENUTUP YANG MANIS UNTUK 2015 LALU....:)


Hi semua!
hampir 2 minggu kita berada di tahun 2016.
Alhamdulillah penutup yang manis2 untuk 2015 yang lalu .. 
Officially elya Happy sgt nk announce my Achievers for December 2015 !
 
Congratulations to my Diamond Sales Managers -Noly Anna with total sales melebihi RM200,000 . Senior Sales Manager -Anis Syazwani with total sales melebihi RM60,000 & Sales Manager - Munirah with total sales RM20,000 . Mereka ni buat business secara partime & buat sama-sama as a Team . Yes ! Teamwork .Walaupun masing-masing ada pekerjaan tetap sebagai lecturer, when it comes to business mereka tak pernah ego untuk meminta pendapat dan bimbingan daripada elya.

Buat business Sahajidah Hai-O ni tak susah pun. Kene konsisten buat, SABAR, jangan ada perasaan putus asa. Macam mana kita bersabar bekerja di ofis dengan tiada/jarang kenaikkan gaji . Macam tu lah sabarnya kita untuk buat business . Bezanya bila buat business ni kita akan dapat hasil yang berganda-ganda, income at least boleh dapat RM2000 -RM3000 sebulan , business online  2 jam je.

InsyaAllah semoga yg lebih manis untuk 2016.... .. 

Siapa Nak jadi my protege ni ,tapi tak tahu macam mana nak mula? Boleh pm elya .  you are most welcome to join our team as a GLAMPRENEUR. kami akan ajar step by step . zaman sekarang zaman mesti nak kena buat business . Nak buat business pun kena pilih yang terjamin . Dulu elya and my business partner pun mula dari zero . Bila ada mentor guide  slowly proses pembelajaran pun akan berlaku... :)

pm elya ya 019-6343027

02 January 2016

HAPPY NEW YEAR 2016