22 April 2016

SHAPE SHAPE UOLSSS .. :)



shape your body with PREMIUM BEAUTIFUL UOLSSSS. 


Berbaloi sgtt pakai Superbrand Lingerie ni . Material tak panas . Badan susah nk kembang dgn jaya nya if korang konsisten pakai . Hehe.,
Seriously tak tipu . Sebb tu ramai testimoni mak beranak 2 /3/4/5 etc cepat je slim dgn PREMIUM BEAUTIFUL . 
Tak caya? Meh try fitting dulu .
Rasa sendiri perbezaannya hehe . 

If nak fitting area bandar sri permaisuri, cheras, klcc, ttdi , bangsar , putrajaya ,or mana2 je .. Sabah sarawak, Brunei, singapore. 

Contact elya ok ? 019-6343037 


19 April 2016

NEW ARIANI SHAWL TO LET GO

Hi readers , 

I ade extra instant shawl mallory . Mcm gmba kat bawah ni. 
I nye Black color . Senang nk matching . 
NEW , bukn Preloved ya. 
Seriously nice sgt . Material superb. 

If u nk what'sapp ya 019-6343037 
Ori price rm145
Price nk let go rm90 inclusive postage 

First come first serve 

Boleh tgk #galeriarianitutorial untuk tgk video cara pakai instant shawl mallory


14 April 2016

NEW LOOK FOR MINERAL COFFEE/ MIN KAFFE





Since bulan May price for MINERAL COFFEE/MIN KAFFE will be increasing, So bulan ni elya tgh buat promo for MINERAL COFFEE . Harga Murah je mineral coffee ni ! 
6 kotak RM164 , 5 kotak RM137 , 4 kotak RM110 , normal price RM30 sekotak .

Boleh COD area bandar sri permaisuri, KLCC. Cepat2 whatsapp ok , 019-6343027 . Stock terhad 😊