17 May 2016

PRE ORDER FOR COOKIES ALA FAMOS AMOS 2016 , SPECIAL OFFER !! :)

 Hi sayang2 semua... 
Ni tahun ke 5 or 6 kot elya jual Cookies Ala Famos Amos ni. 
setiap tahun seperti biasa elya akan open for pre 0rder untuk Cookies ala famos amos ni time Nak dekat Raya .

Kenapa Pre Order ? sebab supplier elya nak jaga kualiti Cookies ni, memang buat freshhhhh ,tak simpan ready stok pun . Bila sekali makan tu aroma cookies tu terasa!! Serius tak tipuuu. Kalau Tipu elya berdosa ok .hehe.
So , apa lagi kekakak,! jom order sekarang. harga masih sama ya... 1 balang RM35 (400g - 60++pcs). beli more than 1, kita kira RM30sebalang (* tak termasuk delivery & postage) 
Bulan May ni ada promo (5 balang RM150 free delivery area klang
valley ) 
amacam best tak? Murah sangat dah niiii. berbaloiii.
Yang penting confirm Sedap, crunchy , harummm semerbakk, lain daripada cookies biasa . krup krap krup krapppp.

Elya tak markup bnyk pun , nak berkongsi rezeki dgn anda semua .
Qty :60++pcs .Ada yang dah order untuk raya and puasa . Nak makan2 saja sebelom puasa pun ada. Alhamdulillah. Siapa nak jd agent pn dialu-alu kan.

Nak order untuk raya pun dah boleh ya. And kalau nak elya pos , better 2 minggu sebelom Raya . Sebab nanti Pos Laju main campak2 je :((
Whats app lekas : 019-6343027 
Instagram : @rozacookies_
FB : Roza Cookies 
klik sini




 Kita kasi close up ..