28 August 2016

SEMINAR TARIKAN GRID 2016


Alhamdulillah ,20/8/2016 yang lalu berlangsungnya Seminar Tarikan Grid di SACC Convention Centre Shah Alam.

For me , seminar kali ni merupakan satu seminar yang sangat2 mantap pengisianya. Dari Setting Minda , Setting Target , Business Strategy semuanya dikongsikan. 



Pada sebelah petangnya  pula sesi dari Dr Muhammad Jantan . Sesi ni memang betol-betol terkesan dalam hati para usahawan . 



GLAM Family dgn mood nak gi Italy 

GLAM Family dgn mood nak gi Italy


InsyaAllah sama-sama kita pasang niat nak gi Umra .. insyaAllah. 
Doakan sy ye kawan-kawan semoga saya dan rakan kongsi saya dapat ke Mekah menunaikan Umrah . 

04 August 2016

SAYA JUAL MIN KAFFE MURAH


Panas panas! market makin panas sekarang dengan kehadiran Min Kaffe. sana sini Stok Min Kaffe laku macam pisang goreng panas. Dulu dikenali dengan nama Mineral Coffee. Sekarang Min Kaffe uolss ..lebih commercial kan :) 
ada tu dah tak pandang kopi 3 in 1 yang lain sebab dah serasi dgn Min Kaffe. Yang nak kurus pun cari Min Kaffe. Yang kencing manis & migrain pun ok lepas minum Min kaffe . Senang cerita Min kaffe ni memang bnyk Khasiat . Takde gula, digantikan dengan garam buluh. Lemak lemak manissss gituuuu sedapppp.hmmp.

Setiap hari tak putus-putus elya dapat whatsapp nak promo Min Kaffe dari customer . Alhamdulillah. Elya memang terus offer harga murah untuk my beloved customer. 

Ada tu lepas min Kaffe terus nk daftar ahli . Lebih berbaloi, terpaksa dapat duit poket sekali. Jangan tak tahu dengan jual Min Kaffe ni lah boleh dapat melancong free juga tau! rezeki jangan ditolak kan:)

Ni siapa lagi tercari-cari Min Kaffe a.k.a Mineral Coffee, boleh lah whatsapp elya 019-6343027.

Yang berada sekitar Bandar Sri Permaisuri, Jalan Sultan Ismail ,bandar Tun Hussen On, Semenyih  boleh roger juga. 
Eh lupa nak bagi tau, if uolsss nak termos yg cantik macam kat bawah ni, uolsss kene cepat ok. T and C apply .













01 August 2016

SURAT CINTA LAGI :D


Dah dapat surat cinta. :D
dpt insentif free trip ke Beijing .,5hari 3malam,VIP treatment. 
Bukan tu je , dibagi nye duit poket extra lagi .mmg untung buat business mcm ni dikala ekonomi tak berapa nak elok macam ni.
Mcm mne nk dptkn ? Buat business online 2-3 jam je.
Bukan goyang2 kaki terus dapat tau . Usaha mesti ada . 
Seronok buat business dgn Sahajidah Hai-O . Nanti elya akan ajar macam mana nak buat extra income and dapatkan Free Trip setiap kali company offer :D

hp no: 019-6343027