18 January 2018

PERCUTIAN PERCUMA KE SWITZERLAND,PARIS &GERMANY!

Hi, you all ingat tak entry elya baru-baru ni?[klik]
Hari tu elya cerita pada uol, company nak taja Switzerland and Paris je kan? Dulu kami Glampreneurs dapat Free trip ke London Paris klik sini .Now ,you know what, baru -baru ni company announce nak taja satu lagi country iaitu GERMANY. omaigod!! bestt gilaa kot!! Memang teringin sangat2 nak ke  sana . Dah alang- alang company bagi free, of course la kita nak usaha lebih sikit nak bawak duit shopping  kan? hehe . Korang pun tahu kan Switzerland merupakan negara yang cost of  living nya mahal. bertuah sungguh company fully sponsored trip ke 3 county kali ni.

kemana company nak bawak nanti eh? 
Jom kite tengok gamba-gamba bawah ni. InsyaAllah ,dengar kata bulan Aug or September 2018.



best nye ! dah terbayang dah main salji dekat sini

subhanallah!cantik nyeee. Tak sabar nak tengok depan mata nanti.

bersih nye air ni. Cantik sangat. Tak sabar !! nak tengok live!

tempat wajib ni!Biasa nampak orang posing dekat instagram kan. 
InsyaAllah kite pun nak jugak nanti :)


Syurga membeli belah barangan branded di Galeries La Fayette.

La Vallee Village pun best untuk shoppong. Dengarnya Barang lebih murah disini.


lepas tu , pergi ke Black Forest-Germany, excitednye uolsss!!

Best kan uols!? 
dulu pun elya buat busines dengan SHOM ni pun terus dapat percutian percuma jugak dapat ke Korea ,Australia, Shanghai etc.
Some of you maybe fikir, alahhh korea je pun. Australia je pun. 
Helo !fully sponsored ok. VVIP treatment. hotel 4-5 star , makan 3 kali sehari , segalanya mewah. Transport disediakan.Company tidak akan provide yang cikai cikai untuk usahawan ya. 
nampak tak bertapa kukuhnya Sahajidah Hai-o
Kalau elya yang sibuk bekerja di ofis pun boleh buat business online ni. Korang pun mesti boleh jugak.
Korang nak elya  bantu korang dapatkan free ticket ni tak?
Elya boleh bantu korang. Bukan 1 tiket korang dapat ye. boleh dapat 2 tiket tau!bukan propa ni ye.
Boleh bawak husband sekali yang mana yang dah berkahwin.
Yang belum kahwin boleh ajak orang lain :)
Jom jom kita gi sama-sama. 
Bila lagi nak merasa kan? time muda ni laa sambil buat business sambil kita enjoyyyyy hehe
Contact elya ok? kita sembang2 019-6343027

08 January 2018

NEXT FREE TRIP TO SWITZERLAND & PARIS !SIAPA NAK?

Assalamualikum semua...
ada nak dekat setahun elya tak update blog kan. Kadang-kadang tu  bila nak update blog, laptop pulak buat hal. Ni sementara mata tak berapa nak mengantuk ni Elya ada cerita best nak cerita dengan uols semua, ni nak share cerita about our next FREE Trip to Swiss and Paris :) . Korang pun tahu kan, Switzerland merupakan sebuah negara yang serba serbi mahal untuk dikunjungi. So bila dapat Free ni , tak terkata ! ada nak ikut elya tak? 

Korang tahu tak? selain setiap bulan dapat bonus, antara sebab lain elya suka about business with Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) ialah dapat free trip. Bayangkan dari elya mula business ni,in a year 2x free trip bersama company. Memang niat utama nak tambah income, tapi dari peluang business ni, dapat bantu elya capai one of my dream, melancong ke luar negara. Kalau tak buat business, bukan tak mampu nak melancong , tapi hanya mampu buat  trip bajet je. Itu pun kita akan cuba minimize kan bajet yang ada. Contoh , book ticket time promo , cari hotel bajet etc. Gaji kene tolak komitmen dulu baru boleh take out some portion untuk pergi melancong .

Tapi bila buat business SHOM ni , kita terpaksa ikut Trip dengan SHOM, ye terpaksa! Sebab trip ni kita akan dapat for free and dapat 5 star treatment !:) Tak perlu risau tentang tiket flight, hotel, transportation, food & tour guide. Semua di tanggung beres . All in.  Kita tinggal bawak badan and duit shopping je. Company memang akan reward kita . Best tak korang rasa? best giler ! :)

Sampa disini dulu lah . 
if ada nak Free Tiket ke Swiss + Paris ni boleh contact elya yeh.. 019-6343027
Elya excited sangat nak pergi dengan korang semua. :)
Elya akan show u how to get the ticket . Lagi seronok pergi ramai-ramai .
Dulu elya start buat business pun, terus dapat Free trip ke Korea. lain perasaan nya pergi dengan rakan2 business dengan  pergi sorang2 . [click sini]

Cuba tengok Gambar and video bawah ni. Bayangkan kita ramai-ramai dengan geng Unity jalan2 kat Swiss, bestttt nye !!!







APA ITU G8 UNITY ?


Apa itu G8 UNITY?

UNITY adalah sebuah komuniti perniagaan yang dibentuk dari gabungan 8 Network CDM dibawah kepimpinan hebat CDM Hanis Haizi

G8 UNITY diwujudkan dengan tujuan utama untuk mempermudahkan perhubungan dan saluran informasi antara semua ahli G8 UNITY (G8preneurs) dalam mendapat ilmu perniagaan, bimbingan, motivasi, rujukan, info, update syarikat dan perkara yang berkaitan dengan perniagaan untuk semua ahli dalam perjalanan merealisasikan impian dan kejayaan.


VISI G8 UNITY

"Menyatukan Glampreneurs dibawah satu komuniti untuk memperkasakan antara satu sama lain"


MISI G8 UNITY

"Melahirkan 50 CDM (Crown Diamond Manager) yang berketerampilan dengan minimum 1 Juta jualan sebulan"


G8 CORE VALUE

1. People (Usahawan G8)
2. Leadership (Berkepimpinan)
3. Passionate (Bersemangat)
4. Competetive (Berdayasaing)
5. Result Oriented (Mengutamakan hasil)
6. Bold (Keberanian)
7. Fast (Pantas bertindak)
8. Fun (menyeronokkan)




Siapa yang kenal GLAM satu masa dahulu pasti tahu tentang kehebatan CDM Hanis Haizi didalam Sahajidah Hai-O . Now the Queen  is back . Beliau ingin bersama -sama membantu kita semua dapat seperti mana beliau telah dapat selama ni.

Lets start your journey with us, trust me elya boleh guide anda untuk dapatkan income 4-5 angka sebulan . Boleh contact elya : 019-6343027



01 January 2018

HAPPY NEW YEAR 2018