08 January 2018

NEXT FREE TRIP TO SWITZERLAND & PARIS !SIAPA NAK?

Assalamualikum semua...
ada nak dekat setahun elya tak update blog kan. Kadang-kadang tu  bila nak update blog, laptop pulak buat hal. Ni sementara mata tak berapa nak mengantuk ni Elya ada cerita best nak cerita dengan uols semua, ni nak share cerita about our next FREE Trip to Swiss and Paris :) . Korang pun tahu kan, Switzerland merupakan sebuah negara yang serba serbi mahal untuk dikunjungi. So bila dapat Free ni , tak terkata ! ada nak ikut elya tak? 

Korang tahu tak? selain setiap bulan dapat bonus, antara sebab lain elya suka about business with Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) ialah dapat free trip. Bayangkan dari elya mula business ni,in a year 2x free trip bersama company. Memang niat utama nak tambah income, tapi dari peluang business ni, dapat bantu elya capai one of my dream, melancong ke luar negara. Kalau tak buat business, bukan tak mampu nak melancong , tapi hanya mampu buat  trip bajet je. Itu pun kita akan cuba minimize kan bajet yang ada. Contoh , book ticket time promo , cari hotel bajet etc. Gaji kene tolak komitmen dulu baru boleh take out some portion untuk pergi melancong .

Tapi bila buat business SHOM ni , kita terpaksa ikut Trip dengan SHOM, ye terpaksa! Sebab trip ni kita akan dapat for free and dapat 5 star treatment !:) Tak perlu risau tentang tiket flight, hotel, transportation, food & tour guide. Semua di tanggung beres . All in.  Kita tinggal bawak badan and duit shopping je. Company memang akan reward kita . Best tak korang rasa? best giler ! :)

Sampa disini dulu lah . 
if ada nak Free Tiket ke Swiss + Paris ni boleh contact elya yeh.. 019-6343027
Elya excited sangat nak pergi dengan korang semua. :)
Elya akan show u how to get the ticket . Lagi seronok pergi ramai-ramai .
Dulu elya start buat business pun, terus dapat Free trip ke Korea. lain perasaan nya pergi dengan rakan2 business dengan  pergi sorang2 . [click sini]

Cuba tengok Gambar and video bawah ni. Bayangkan kita ramai-ramai dengan geng Unity jalan2 kat Swiss, bestttt nye !!!







No comments: