18 January 2018

PERCUTIAN PERCUMA KE SWITZERLAND,PARIS &GERMANY!

Hi, you all ingat tak entry elya baru-baru ni?[klik]
Hari tu elya cerita pada uol, company nak taja Switzerland and Paris je kan? Dulu kami Glampreneurs dapat Free trip ke London Paris klik sini .Now ,you know what, baru -baru ni company announce nak taja satu lagi country iaitu GERMANY. omaigod!! bestt gilaa kot!! Memang teringin sangat2 nak ke  sana . Dah alang- alang company bagi free, of course la kita nak usaha lebih sikit nak bawak duit shopping  kan? hehe . Korang pun tahu kan Switzerland merupakan negara yang cost of  living nya mahal. bertuah sungguh company fully sponsored trip ke 3 county kali ni.

kemana company nak bawak nanti eh? 
Jom kite tengok gamba-gamba bawah ni. InsyaAllah ,dengar kata bulan Aug or September 2018.



best nye ! dah terbayang dah main salji dekat sini

subhanallah!cantik nyeee. Tak sabar nak tengok depan mata nanti.

bersih nye air ni. Cantik sangat. Tak sabar !! nak tengok live!

tempat wajib ni!Biasa nampak orang posing dekat instagram kan. 
InsyaAllah kite pun nak jugak nanti :)


Syurga membeli belah barangan branded di Galeries La Fayette.

La Vallee Village pun best untuk shoppong. Dengarnya Barang lebih murah disini.


lepas tu , pergi ke Black Forest-Germany, excitednye uolsss!!

Best kan uols!? 
dulu pun elya buat busines dengan SHOM ni pun terus dapat percutian percuma jugak dapat ke Korea ,Australia, Shanghai etc.
Some of you maybe fikir, alahhh korea je pun. Australia je pun. 
Helo !fully sponsored ok. VVIP treatment. hotel 4-5 star , makan 3 kali sehari , segalanya mewah. Transport disediakan.Company tidak akan provide yang cikai cikai untuk usahawan ya. 
nampak tak bertapa kukuhnya Sahajidah Hai-o
Kalau elya yang sibuk bekerja di ofis pun boleh buat business online ni. Korang pun mesti boleh jugak.
Korang nak elya  bantu korang dapatkan free ticket ni tak?
Elya boleh bantu korang. Bukan 1 tiket korang dapat ye. boleh dapat 2 tiket tau!bukan propa ni ye.
Boleh bawak husband sekali yang mana yang dah berkahwin.
Yang belum kahwin boleh ajak orang lain :)
Jom jom kita gi sama-sama. 
Bila lagi nak merasa kan? time muda ni laa sambil buat business sambil kita enjoyyyyy hehe
Contact elya ok? kita sembang2 019-6343027

No comments: