25 February 2018

Wedding Fairytale Fazura & Fattah Amin




Nice kan uolss . Suka betul dengan couple ni. lek lek je mereka berdua ni. Pelamin memang ada mood fairy tale tu. Baju Faz pun simple yet elegant ! Less is more orang kata.

Congrats both of you Fattzura.
Nanti resepsi bersama peminat , semua peminat ke boleh hadir ? hihi

pic credit to : beautifulnara 

14 February 2018

BONUS JANUARI DAH MASUK ...YEAY!!


Hola! semua...
Bonus usahwan SHOM dah masukkkk...masuk last week. bestttt !!! :))
seronok ada second income macam ni kan. Buat online business je. Product Korset Premium Beautiful laku keras , killer product . Dari zaman mak-mak kita sampai sekarang ni orang masih cari. 
alhamdulillah, bonus sebagai usahawan SHOM tak pernah putus setiap bulan . Lagi best bila berada dalam platform G8 Unity ni. Semuanya hebat-hebat belaka. Sekaligus kita pun tercabar  nak buat yang terbaik.
Orang tanya, tak penat ke berniaga ni? Sumpah tak penat , buat dengan media social je, leaders ajar and kita buat team work, mudah je. kita ada support system yang kuat .  Elya tak tipu . Product pun bukan sembarangan  Sebab kita pun pakai , kita pun rasa perubahan , itu yang senang nak cerita .  Bila ada ilmu semua boleh jual . Ni kita kalau tiada ilmu , nak jual sebatang pen pun belum tentu boleh jual . Setuju tak? elya boleh ajar uolss ...


So, lagi 2 hari CNY kan. ada yang dah dapat gaji, ada yang belum dapat betol tak? kalau penjawat awam majoriti dah dapat jugak kan ? Last mont 25 jan dah dapat , now bulan ni dapat awal sebab CNY . then bulan depan 22 march baru masuk gaji bulan baru. Fuhhhhh lama gak nak tunggu .



actually elya saja nak share dengan korang .  nasib la ada back up hasil daripada buat business dengan G8 Unity . Income dari business + Gaji kerja hakiki . Alhamdulillah , dapat la bayar komitmen kita sana sini . 
Dulu mula mula agak risau kalau business ni tak menjadi. Tapi lama kelamaan rasa syok pulak.. everymonth dapat bonus... Dikala duit gaji tak masuk lagi, dapat laa guna kan duit business untuk cover apa apa yang patut.. Selain itu, buat business ni, kita dapat bantu business partner yang sangat2 committed dengan business ni. 
InsyaAllah if kita betol-betol berusaha , kita akan dapat habuannya.

Siapa yang berminat nak cari side income? dapat RM6000 bulan depan , uols taknak ke ... 
jom kita coffee coffee... elya share dengan uols. Dengar dulu pun takpe ... tiada paksaan.. whatsapp 019-6343027 


Ni kat bawah ni income salah satu leaders dalam G8 Unity ,I just imagine 2 years from now my income akan dapat macam ni jugak.  InsyaAllah, fikir baik-baik ,doa baik baik. Mentor-mentor cakap, apa yang kita cakap tu merupakan satu doa. :)




yours truly :)

05 February 2018

SEMINAR POWER UP G8 UNITY

Assalamualaikum semua...bulan baru semangat baru kan. 2018 ni tahun untuk upgrade ilmu ,upgrade poket sendiri , senang cerita upgrade segalanya lah eheh.

27 Jan yang lalu, telah berlangsungnya Seminar Power Up G8 Unity die KGSAAS Shah Alam . -Seramai 200 orang usahawan under G8 Unity telah turut sama - sama menjayakan seminar tersebut .
Elya and business partners memang excited sangat attend seminar ni. Bila buat business PB ni sentiasa dahagakan ilmu-ilmu baru and nak berada didalam circle yang positif untuk tap energy yang luar biasa dari mereka. 
Atucara pada hari tersebut pun sangat2 pack . kitorang memang tak sempat nak mengantok pun!haha. Dari pukol 8 breakfast di situ sampai lah pukul 5 cargas dengan perkongsian-perkongsian daripada speaker-speaker yang terdiri daripada CDM Salha, CDM shaliza , CDM Mursyida and last slot  CDM Hanis Haizi . And tak lupa juga CDM Najiha selaku  MC kite pada hari tersebut.
Alhamdulillah ilmu-ilmu business yang disampaikan memang tip top . Padat and lengkap untuk usahawan-usahawan baru dan bagus untuk usahawan2 lama refresh balik . 
Sebab tu elya rasa bertuah sangat berada dibawah platform G8 Unity ni . beruntung sangat dapat ilmu jana pendapatan 4-5-6 angka sebulan dari  oleh CDM- CDM hebat G8 Unity .
Sebelum balik , lucky draw diumumkan, memang tak pernah lucky la elya ni, tak pernah dapat lucky draw haha. oh ya, grand prize dapat brooch chanel wohooo! bertuah sungguh ..

Korang layan je gamba2 bawah ni  eh . hehe.
Kalau ada yang mencari side income , boleh contact elya 019-6343027 . 
Elya akan ajar korang macam mana nak fully utilised social media untuk earn extra income , starting income korang boleh dapat RM6000 and dapat Free Trip ke Swiss, Paris and Germany. 
Yes, this is serious business , bukan scam ke , skim cepat kaya ke ... Ni kita buat teamwork project . Kita sama2 bantu antara satu sama lain. Company SHOM pun dah lebih 20 thn dalam pasaran. Some more, duta company pun ialah Fazura ye. Fazura siap buat research lagi seblum nak accept jd duta untuk SHOM .  

eh, jom lah layan gamba2 seminar kiterang hari tu ...:)


















































my team


03 February 2018

HAPPY FEBRUARY :)