14 February 2018

BONUS JANUARI DAH MASUK ...YEAY!!


Hola! semua...
Bonus usahwan SHOM dah masukkkk...masuk last week. bestttt !!! :))
seronok ada second income macam ni kan. Buat online business je. Product Korset Premium Beautiful laku keras , killer product . Dari zaman mak-mak kita sampai sekarang ni orang masih cari. 
alhamdulillah, bonus sebagai usahawan SHOM tak pernah putus setiap bulan . Lagi best bila berada dalam platform G8 Unity ni. Semuanya hebat-hebat belaka. Sekaligus kita pun tercabar  nak buat yang terbaik.
Orang tanya, tak penat ke berniaga ni? Sumpah tak penat , buat dengan media social je, leaders ajar and kita buat team work, mudah je. kita ada support system yang kuat .  Elya tak tipu . Product pun bukan sembarangan  Sebab kita pun pakai , kita pun rasa perubahan , itu yang senang nak cerita .  Bila ada ilmu semua boleh jual . Ni kita kalau tiada ilmu , nak jual sebatang pen pun belum tentu boleh jual . Setuju tak? elya boleh ajar uolss ...


So, lagi 2 hari CNY kan. ada yang dah dapat gaji, ada yang belum dapat betol tak? kalau penjawat awam majoriti dah dapat jugak kan ? Last mont 25 jan dah dapat , now bulan ni dapat awal sebab CNY . then bulan depan 22 march baru masuk gaji bulan baru. Fuhhhhh lama gak nak tunggu .



actually elya saja nak share dengan korang .  nasib la ada back up hasil daripada buat business dengan G8 Unity . Income dari business + Gaji kerja hakiki . Alhamdulillah , dapat la bayar komitmen kita sana sini . 
Dulu mula mula agak risau kalau business ni tak menjadi. Tapi lama kelamaan rasa syok pulak.. everymonth dapat bonus... Dikala duit gaji tak masuk lagi, dapat laa guna kan duit business untuk cover apa apa yang patut.. Selain itu, buat business ni, kita dapat bantu business partner yang sangat2 committed dengan business ni. 
InsyaAllah if kita betol-betol berusaha , kita akan dapat habuannya.

Siapa yang berminat nak cari side income? dapat RM6000 bulan depan , uols taknak ke ... 
jom kita coffee coffee... elya share dengan uols. Dengar dulu pun takpe ... tiada paksaan.. whatsapp 019-6343027 


Ni kat bawah ni income salah satu leaders dalam G8 Unity ,I just imagine 2 years from now my income akan dapat macam ni jugak.  InsyaAllah, fikir baik-baik ,doa baik baik. Mentor-mentor cakap, apa yang kita cakap tu merupakan satu doa. :)




yours truly :)

No comments: