05 February 2018

SEMINAR POWER UP G8 UNITY

Assalamualaikum semua...bulan baru semangat baru kan. 2018 ni tahun untuk upgrade ilmu ,upgrade poket sendiri , senang cerita upgrade segalanya lah eheh.

27 Jan yang lalu, telah berlangsungnya Seminar Power Up G8 Unity die KGSAAS Shah Alam . -Seramai 200 orang usahawan under G8 Unity telah turut sama - sama menjayakan seminar tersebut .
Elya and business partners memang excited sangat attend seminar ni. Bila buat business PB ni sentiasa dahagakan ilmu-ilmu baru and nak berada didalam circle yang positif untuk tap energy yang luar biasa dari mereka. 
Atucara pada hari tersebut pun sangat2 pack . kitorang memang tak sempat nak mengantok pun!haha. Dari pukol 8 breakfast di situ sampai lah pukul 5 cargas dengan perkongsian-perkongsian daripada speaker-speaker yang terdiri daripada CDM Salha, CDM shaliza , CDM Mursyida and last slot  CDM Hanis Haizi . And tak lupa juga CDM Najiha selaku  MC kite pada hari tersebut.
Alhamdulillah ilmu-ilmu business yang disampaikan memang tip top . Padat and lengkap untuk usahawan-usahawan baru dan bagus untuk usahawan2 lama refresh balik . 
Sebab tu elya rasa bertuah sangat berada dibawah platform G8 Unity ni . beruntung sangat dapat ilmu jana pendapatan 4-5-6 angka sebulan dari  oleh CDM- CDM hebat G8 Unity .
Sebelum balik , lucky draw diumumkan, memang tak pernah lucky la elya ni, tak pernah dapat lucky draw haha. oh ya, grand prize dapat brooch chanel wohooo! bertuah sungguh ..

Korang layan je gamba2 bawah ni  eh . hehe.
Kalau ada yang mencari side income , boleh contact elya 019-6343027 . 
Elya akan ajar korang macam mana nak fully utilised social media untuk earn extra income , starting income korang boleh dapat RM6000 and dapat Free Trip ke Swiss, Paris and Germany. 
Yes, this is serious business , bukan scam ke , skim cepat kaya ke ... Ni kita buat teamwork project . Kita sama2 bantu antara satu sama lain. Company SHOM pun dah lebih 20 thn dalam pasaran. Some more, duta company pun ialah Fazura ye. Fazura siap buat research lagi seblum nak accept jd duta untuk SHOM .  

eh, jom lah layan gamba2 seminar kiterang hari tu ...:)


















































my team


No comments: