13 March 2018

TODAY'S BONUS DAY!! BONUS GEMOKSS











































Tatkala ramai yang mengeluh gaji masuk lambat bulan ni,all of us from G8 unity veryyy happy because
 today is BONUS DAY !! Bulan lepas elya share bonus 4 angka kan. Bulan ni 5 angka pulak. 
Ni elya nak share dengan uols, best tak kalau dapat Monthly side income macam ni ?
Buat business ni ibarat kita tulis sendiri income berapa kita nak atas cheque ..






Tak perlu tunggu jadi manager dekat company uols sekarang untuk dptkan income 5 figures ya. Tak perlu kerja dlm stress pun nk dapatkan 5 figures income macam ni. Alhamdulillah , buat online business je. peruntukan 2 jam sehari je untuk dapatkan 4-5 angka sebulan macam ni . 

Bila buat business dengan SHOM & G8 unity impian korang akan tercapai , Kita ada guidance & teamwork .

Zaman sekarang zaman perlu ada saving yg banyak . Kakak2 suri rumah lagi perlukan side income macam ni . Kakak-kakak yang sedang bekerja kalau rasa tak boleh cope dengan u sekarang , if uols nak cuba sesuatu yang baru ,yang mudah untuk dapatkan income permulaan RM6000+- sebulan , boleh contact elya . Dengan extra income begini macam2 korang boleh buat especially untuk byr komitmen2 yang banyak nowadays. 

Elya pun buat business ni untuk long term elya. sebab elya dah setting dalam mind elya taknak kerja makan gaji and kerja dalam keadaan stress dlm ofis seumur hidup elya. But bila buat online business ni sangat flexible , ibarat kita sendiri yang tentukan berapa income yang kita nak . Lagi pun business ni ada Team Work and ada guidance dari mentor-mentor yang dah terbukti berjaya.Kita bulat hati and follow je cara mereka. Serious bestt! tak tipu tau..

kat bawah ni kite share business partners kita yang buat business dengan Husband masing2 , bonus mereka pun masyukkkk  lagii 😍
9/10 punca rezeki ialah daripada berniaga .

Jom kita sama2 berniaga dgn G8 Unity .Kita buat sama2. elya percaya dalam rezeki kita ada rezeki orang lain . Peluang pun merupakan rezeki jugak . Elya akan make sure uols check account uols 11 april nanti , RM6000+- dalam account  . 
Jom set appoinment dengan elya, elya akan share peluang ni dengan uols . Elya percaya peluang merupakan rezeki juga. dalam rezeki kita pasti ada rezeki orang lain juga.  019-6343027







No comments: